Een mobielvriendelijke advertentiesite bouwen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats beginnen. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

U hoeft geen HTML of CSS codes te typen wanneer u dat niet wilt. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Als u een marktplaats CMS systeem gebruikt voor het beheer van uw website, is het niet nodig om technische kennis te bezitten. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.
Free Web Hosting