Maak eigen startpagina

Een dochterpagina aanmaken kan op een aantal startpagina websites. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld. Omdat u niet hoeft te betalen kunt u dus mooi gratis uw startpagina beheren.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. Gerelateerde links staan doorgaans bij elkaar. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. Men kan dan zo zien waar de links staan die men zoekt. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Eigen startpagina. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.
Free Web Hosting