Nieuwe startpagina maken

Er zijn diverse opties voor wat betreft startpagina aanmelding. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Verder is een eigen startpagina website in elkaar zetten een andere interessante mogelijkheid. Voor het installeren van een startpagina script dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Een betaling zorgt er namelijk voor dat de plaatsing gegarandeerd is. Veel mensen zullen bereid zijn voor een link op uw startpagina website te betalen. Het script controleert de betaling en plaatst bij een succesvolle betaling de link meteen. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Een andere mogelijkheid is een linkruil waarbij u een retourlink plaatst op een andere website. Ook is het bij veel websites mogelijk een klein geldbedrag te betalen voor de linkplaatsing. De plaatsing is dan gegarandeerd. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel Eigen website beginnen u helpen hiermee. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Free Web Hosting