Linkpagina beheer

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Eigen startpagina een goed startpunt. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting