Bouw je eigen startpagina website

Een speciaal CMS programma is soms nodig om een bepaald type website te maken. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Gelukkig zijn er kant en klare startpagina scripts verkrijgbaar. Informatie daarover kunt u op deze pagina vinden.

Informatie over zo een PHP script is te vinden op Aanmelden startpagina. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Er wordt gebruik gemaakt van een database om de gemaakte startpagina’s in op te slaan. Door een aanmeldformulier in te vullen kunnen bezoekers een account aanmaken op uw startpagina website. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

Men kan al lang niet meer alleen links plaatsen met een dergelijk script. Tegenwoordig kunnen er allerlei widgets aan een startpagina worden toegevoegd. Een blokje waarin het meest recente nieuws wordt getoond, is hier een voorbeeld van. Of u kunt een overzicht met de laatst gewijzigde dochterpagina’s plaatsen.

Men kan natuurlijk een wachtwoord kwijt zijn. Via uw website kan een beheerder gemakkelijk een wachtwoordherstel aanvragen. Men ontvangt de instructies voor een nieuw wachtwoord op het aan het account gekoppelde e-mailadres. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

Een formulier voor het toevoegen van een nieuwe link kan gemakkelijk vanuit elke dochterpagina worden opgevraagd. In ruil voor een link kan men een retourlink plaatsen. Ook kan men voor de link betalen. De bezoeker kan meteen via uw website betalen. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting