Gemakkelijk uw marktplaats bouwen

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Het artikel advertentie script bevat informatie over zulke scripts. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

Per losse categorie kan de prijs worden ingesteld. De nieuwe prijs wordt direct na het wijzigen gehanteerd bij de plaatsing van een nieuwe advertentie. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting