Wat is een startpaginascript?

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Klik op Eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.

Free Web Hosting