Advies voor iedereen met een zakelijke website

Er zijn veel zaken die komen kijken bij het ontwikkelen van een bedrijfswebsite. De website zal doorgaans geen doel op zich zijn. Ondernemers zien het als middel om extra klanten aan te trekken. Voor ondernemers die momenteel nadenken over (of misschien al bezig zijn met) een eigen bedrijfswebsite is hier meer informatie te vinden over waar u zoal rekening mee dient te houden.

Het eerste wat belangrijk is voor een website van een bedrijf is dat het ontwerp er goed uitziet. Het zal in uw voordeel werken wanneer dit ontwerp ook met de tijd meegaat. 20 jaar geleden zag een website er anders uit dan vandaag de dag. Het is raadzaam om ervoor te zorgen dat uw website ook over 10 jaar nog altijd is aangepast aan de laatste technieken.

Door de website navigeren moet voor de bezoeker kinderspel zijn. Moeten bezoekers lang zoeken om bepaalde informatie te vinden of is meteen duidelijk waar deze informatie te vinden is? De navigatie is een soort inhoudsopgave waar overzichtelijk te vinden is waar men welke informatie kan vinden.

Een mogelijkheid om contact met uw bedrijf op te nemen kan natuurlijk niet ontbreken. Waar is bedrijfsinformatie te vinden? Maakt u gebruik van een contactformulier? Hoe moedigt u bezoekers aan om ook daadwerkelijk contact te leggen?

Staat u open voor wat ondersteuning bij het maken van de website voor uw bedrijf, neem dan ook eens Wat is een CMS systeem door. Uitbesteding van de werkzaamheden is een realistische optie. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting