Een mooie startpagina samenstellen

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Eigen startpagina. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Interessant zijn de startpagina scripts. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting