Een website beginnen

Het kunnen bouwen van een website is ook zonder CMS systeem mogelijk. De vraag is echter of dat gewenst is. Waarschijnlijk niet op het moment dat u de website verkoopt aan een ander. Het aanpassen van een website zonder CMS pakket vereist enige technische kennis. De koper zal eventueel externe expertise moeten inhuren hiervoor. Een website kan groter en groter worden en na enige tijd wordt het beheer voor uzelf ook lastig zonder CMS systeem.

Natuurlijk kunt u door het CMS pakket worden gedwongen om op een bepaalde manier te werken. Maar het is wel gestructureerd. De grens die getrokken wordt tussen lay-out en website inhoud is soms behoorlijk strict. Een verkeerde aanpassing verrichten zonder CMS pakket kan meteen voor de hele website negatieve gevolgen hebben.

Samen met anderen aan uw site werken, daar zijn CMS systemen uitstekend voor. De beheerschermen van een CMS zijn doorgaans door iedereen prima te bedienen. Het is niet veel anders dan bijvoorbeeld het werken met een tekstverwerker. Wij raden u aan om ook het artikel Nieuwe site maken door te nemen. Een onderdeel van de ingebruikname is de installatie. Om u daarbij te ondersteunen is er vaak een installatieprogramma. In veel gevallen zult u ook een database moeten aanmaken.
Free Web Hosting