Wil je een eigen advertentiewebsite maken?

Maakt u van het juiste script gebruik, dan kunt u makkelijk uw eigen marktplaats website in elkaar zetten. Via het artikel online webshop maken kunt u op het spoor komen van een tool waarmee zo een website uit te bouwen is. Via die pagina is het script tevens aan te passen, met behulp van een speciale link. De aanbieder van dat script heeft tevens andere scripts in de aanbieding, dus mocht u toevallig een ander script zoeken dan kunt u daar ook altijd even rondkijken. Via een feed zijn ook affiliate producten in te laden die binnen een gewone advertentie kunnen worden aangeboden. Het aanbod zal automatisch up-to-date worden gehouden. Daarbij ontvangt u een affiliate commissie wanneer u een product verkoopt.

U kunt heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen met een script die vermeld staat op de pagina . In dat artikel staat een link opgenomen waarmee u de website van de aanbieder kunt bezoeken. Via die website is het script gemakkelijk aan te schaffen. Daarbij is de betaling online meteen te doen. U kunt de bestanden van het PHP script meteen van de website downloaden. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Een pluspunt van dit script is dat het meeste programmeerwerk al voor u is gedaan. U kunt direct beginnen met het opbouwen van uw website wanneer u dit script aanschaft. Het is helemaal niet nodig om een geheel nieuw script te laten ontwikkelen en te wachten tot dit script gereed is. Na de aanschaf van een generiek script kunt u direct bouwen aan uw eigen website.
Free Web Hosting