Stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Zo is iedere dag blowen niet goed voor u. Blowt u iedere week minstens twee dagen niet, dan zit u goed.

Uiteraard kan men ontspannen worden van een joint. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Als het mooi weer is kunt u een stukje gaan fietsen. We hopen dat u zonder joint ook gewoon kunt ontspannen.

Kenmerkend voor blowen is de vergeetachtigheid die ermee gepaard gaat. Men moet bijvoorbeeld lang nadenken om zich recente dingen te herinneren. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werk- of schoolprestaties.

Soms heeft men moeite om in slaap te komen wanneer er niet geblowd is. Zoiets wijst duidelijk op een verslaving. Zo iemand zou eigenlijk iets aan de verslaving moeten doen. Daarvoor is Afkickverschijnselen blowen uiterst interessant en informatief.

Een joint bevat vaak tabak. Het aantal schadelijke stoffen in tabak ligt rond de 3000. Deze stoffen krijgt u dus ook binnen bij het blowen.
Free Web Hosting