Portaalsite beginnen informatie

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Je nieuwe startpagina website realiseren kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het zeer eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarnaast zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting