Een Nederlandse startpagina maken

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Het startpagina script valt hieronder. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Startpaginascript een goed startpunt. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U kunt de website volledig aanpassen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

U kunt met het script geld verdienen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.
Free Web Hosting