Eigen startpagina

Een dochterpagina aanmaken kan op een aantal startpagina websites. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Via het artikel “Wat is een startpagina?” kunt u daar meer over te weten komen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.
Free Web Hosting