Professioneel een moderne startpagina site ontwikkelen

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. Een bestaand script kunt u vinden via het artikel Eigen startpagina maken. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Per onderwerp kan een dochterpagina worden geregistreerd op de website. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. Ook kunnen er banners aan de startpagina website toegevoegd worden. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden.

Het script installeren zal niet veel tijd kosten. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting