Een eigen affiliate internetshop beginnen

Wilt u starten met affiliate marketing? Het script dat u kunt aanschaffen op affiliate webshop beginnen geeft u de mogelijkheid om volledige controle over uw webwinkel te hebben. Met dit script kunt u een affiliate site starten zonder dat u verstand van websites maken hoeft te hebben. Het script installeren op uw webhosting pakket is eenvoudig te doen. Het is mogelijk om direct een webhosting pakket af te sluiten bij het script. Tijdens het gereedmaken van de webhosting zal de installatie van het script direct voor u worden uitgevoerd. Het script biedt u een goede kans om extra geld te verdienen online.

Extra inkomsten naast uw baan generen is zo prima te doen. Handmatig toevoegen van nieuwe producten is niet nodig - het script voegt nieuwe producten automatisch toe vanuit de productfeeds. Wilt u de kleuren van de affiliate site aanpassen, dan is dat goed te doen middels de beheeromgeving. U kunt de kleuren van de verschillende losse onderdelen van uw shop heel makkelijk wijzigen. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. U hoeft alleen in de gaten te houden of het automatisch toevoegen van producten goed gaat.

Dit affiliate CMS script is eenvoudig te gebruiken als u wilt starten met affiliate marketing online. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er via uw affiliate link een product wordt aangeschaft bij de aanbieder.
Free Web Hosting