Een Nederlandse startpagina maken

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Uw nieuwe startpagina bouwen doornemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting