Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan ook goed inzetbaar voor linkbuilding. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Via het artikel Portaalsite maken info kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg simpel middels het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Tevens plaatst u enorm eenvoudig banners op uw site. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting