Nieuwe website maken

Uiteraard zou u ook zonder CMS systeem een website in elkaar kunnen zetten. De vraag is echter of dat gewenst is. Waarschijnlijk niet op het moment dat u de website verkoopt aan een ander. Een koper zal HTML en CSS kennis in huis moeten hebben om de website te beheren wanneer er geen CMS bij zit. Hoe groter de website wordt hoe ingewikkelder het voor u wordt om een aanpassing te verrichten.

Het kan in het begin wat inflexibel aanvoelen om met een CMS te werken. U wordt echter wel gedwongen dingen op de goede manier te doen en dat helpt u straks wanneer de website groter wordt. Door de strikte scheiding tussen content en opmaak hebben fouten minder invloed op de rest van uw website. Zou u zonder CMS een aanpassing verkeerd doen, dan kan dit direct gevolgen hebben voor de gehele website.

Werkt u in een team, dan is een CMS pakket helemaal ideaal. Bijna iedereen kan overweg met een CMS systeem. Het schrijven van een Word document is nog complexer. U kunt verder lezen op de pagina afkorting cms. Om met een CMS te kunnen werken, is het vereist dat u het eerst installeert. Daarbij wordt u vaak geholpen door een meegeleverd installatieprogramma. Het aanmaken van een database is ook vaak een noodzakelijke stap.
Free Web Hosting