Uw Nederlandse startpagina bouwen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in eigen startpagina maken.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Hiermee bouwt u een garantie in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting