Een nieuwe startpagina bouwen

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Een startpagina is hiervoor uitermate geschikt. Middels het aanmaken van rubrieken kunt u de links groeperen op onderwerp. Met uw startpagina helpt u de zoekmachines een handje met het koppelen van sites aan het juiste onderwerp en zo helpt u ook de websurfer.

U kunt zorgen dat u wordt beloond voor de tijd die u steekt in het maken en onderhouden van de startpagina. Een startpagina biedt mogelijkheden voor het genereren van extra inkomen. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Het is een prima optie voor online een zakcentje verdienen. Voor meer informatie over een eigen startpagina samenstellen kunt u ook het artikel Eigen startpagina maken raadplegen. Eigen websites promoten daar is een startpagina ook prima geschikt voor. Het fenomeen €œstartpaginascript€ is ook interessant. Hiermee zet u een complete startpagina website online. Hiermee bent u niet afhankelijk van websites van derden. Uw website zal extra groeien wanneer uw bezoekers ook regelmatig een interessante startpagina aanmaken.
Free Web Hosting