Uw eigen startpagina maken

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Het registreren van een nieuwe startpagina kan op een groot aantal websites. Dit kan meestal gratis. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Op de website is er doorgaans een registratieformulier hiervoor te vinden. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. Hierin plaatst u de links. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Commerciële links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel startpaginascript.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Op deze webhosting installeert u vervolgens een startpagina script. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.
Free Web Hosting