Een moderne startpagina site beheren

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een uitgebreide startpagina site bouwen. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Wilt u backlinks verkopen? Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.
Free Web Hosting