Begin uw eigen marktplaats

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. U kunt via de link Betaalbaar je advertentie website starten eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.
Free Web Hosting