Uw eigen startpagina maken

Het zelf maken van een startpagina is niet moeilijk. Het enige wat ervoor nodig is, is registreren op een startpagina-website. Het registratieformulier is op de meeste startpagina websites eenvoudig te vinden. Afhankelijk van het gebruikte startpagina script kan hier al een naam voor de startpagina worden ingevuld. Anders kan het nadat u bent ingelogd.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Een aantal websites staan plaatsing van afbeeldingen en stukjes tekst ook toe. Een minimaal aantal links is voor sommige startpagina websites een vereiste om zichtbaar te worden in het overzicht.

Geld verdienen met uw startpagina kan bijvoorbeeld met Google Adsense. Om Adsense te laten werken dient u een code te plaatsen op uw startpagina. U stelt daarmee een stukje advertentieruimte beschikbaar aan derden. Bij een klik op 1 van de advertenties, verdient u een vergoeding. U ontvangt het geld wanneer zeventig euro is bereikt.

Eigen websites promoten wordt met een startpagina eenvoudig. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Doe dit echter niet in te grote schaal. Zoekmachines houden er niet van als voor veel links is betaald. Zijn veel links gekocht, dan wordt dat door de zoekmachines afgestraft.

Een alternatief voor een startpagina op andermans website, is zelf een startpagina website aanmaken. Met de juiste software is dat relatief eenvoudig. De pagina Eigen startpagina maken bevat hier meer informatie over. Zonder goed startpagina script is het niet te doen. De prijs van een goed startpaginascript valt reuze mee.

Bezoekers van uw website kunnen zich aanmelden en vervolgens zelf een startpagina aanmaken. Het is overigens niet verplicht om gebruikersregistratie toe te staan. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Een linktip kan men via een daarvoor bestemd formulier invullen. Het script plaatst dit formulier automatisch onder iedere dochterpagina. Ieder onderdeel is enigszins te wijzigen zodat de site kan worden aangepast naar uw smaak. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.

Free Web Hosting