Een eigen startpagina website samenstellen

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. U installeert het script op een webhosting pakket. In het subdomein van een dochterpagina kunt u belangrijke zoektermen verwerken.

Kennis van websites maken is niet noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Een voorbeeld is het script dat op Eigen startpagina samenstellen wordt beschreven. U koopt het script gewoon online. Bij een succesvolle betaling zult u direct toegang tot de bestanden van het script krijgen. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Per e-mail ontvangt u de link ook nog eens.

Er kunnen ook andere componenten worden toegevoegd naast linkblokken. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. Bijvoorbeeld een blokje dat altijd het laatste nieuws weergeeft kan eenvoudig worden geplaatst. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Wilt u toch zelf een script bouwen dan kan dat uiteraard. Verstand van PHP scripts bouwen is dan wel nodig. Het script dient zo te zijn opgezet dat hacken onmogelijk is. Het kan zomaar zijn dat dit lastig is voor u.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Men kan kiezen voor een retourlink plaatsen als tegenprestatie. Ook kan men voor de link betalen. Als u de betaalkoppeling activeert, kan de betaling direct online verlopen. Bij een succesvolle betaling zal de link direct zichtbaar zijn op de website.
Free Web Hosting