Een eigen advertentiewebsite maken

Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. Zo kunt u bovenaan uw marktplaats een affiliate banner weergeven. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. U kunt tevens het plaatsen van topadvertenties als optie aanbieden. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. Over zo een script is op eigen marktplaats beginnen meer te lezen. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Het is niet nodig om iets te weten over de achterliggende techniek. Het kleurschema van uw advertentiewebsite kunt u in dit beheerpaneel eenvoudig aanpassen. Ook het toevoegen van 1 of meerdere banners is via het beheerpaneel vrij eenvoudig te doen. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.

Zelf een PHP script bouwen is op geen enkele wijze noodzakelijk. Het zal moeilijk zijn om voor hetzelfde bedrag een geheel eigen script te laten ontwikkelen. Een groot voordeel van een bestaand script aanschaffen is dat u daarbij ook eenvoudig ondersteuning kunt aanvragen. U heeft zelf geen enkele kennis van HTML of CSS nodig. U wijzigt de kleurstelling van uw advertentie website gemakkelijk via de beheeromgeving.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Er kan ook heel gemakkelijk op de advertentie website worden gezocht. Registratie van een nieuwe adverteerder is heel eenvoudig via het aanmeldformulier te doen. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

Middels een formulier kan men op advertenties reageren. Men kan bij iedere advertentie dit reactieformulier eenvoudig tevoorschijn halen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Het is vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.
Free Web Hosting