Startpagina website bouwen informatie

Een speciaal CMS programma is soms nodig om een bepaald type website te maken. Dit is bij een startpagina website het geval. Een regulier CMS pakket bevat niet alle benodigde functionaliteiten. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Kennis van websites maken is niet noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Een voorbeeld is het script dat op Eigen Startpagina wordt beschreven. Het script is eenvoudig online aan te schaffen. Nadat u heeft betaald is het script direct te downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Verder zal de link voor het downloaden van de bestanden per e-mail naar u worden verstuurd.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. Maar u zult dan wel over de juiste programmeerkennis moeten bezitten. Het script zo in elkaar zetten dat de startpagina website niet gehackt kan worden, is daarbij een belangrijke zaak. Dit kan best lastig blijken.

Men heeft een afzonderlijke dochterpagina vaak ingericht rondom een specifiek onderwerp. Het grootste deel van de links zullen verwijzen naar sites die over hetzelfde onderwerp gaan. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. De materie kan met behulp van rubrieken weer in deelonderwerpen worden opgesplitst. Links op een startpagina vallen altijd onder een rubriek.
Free Web Hosting