Een uitgebreide portaalsite samenstellen

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Alle stappen die u kunt ondernemen bij het beter Startpaginascript inloggen uitloggen vindbaar maken van een website vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie. Het beheren van uw eigen startpagina website is mogelijk.

U wijzigt de startpagina website eenvoudig via de beheerschermen die ook onderdeel van het PHP script zijn. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. Van de losse dochterpagina’s past u ook heel gemakkelijk de diverse instellingen aan. U kunt een startpagina per onderwerp aanmaken.

Het is niet nodig om losse subdirectories aan te maken. Naast backlinks is het ook mogelijk om teksten toe te voegen aan een dochterpagina.

Er zit geen limiet op het aantal links dat op een dochterpagina toegevoegd kan worden. Ook op het aantal dochterpagina’s zit geen enkele beperking. U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken.

Op de website van de bouwer van het PHP script kan het script gedownload worden. U kunt de link op de website gebruiken om het script aan te schaffen. Op de website van de aanbieder kan ook een handleiding worden gedownload.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. Dit betekent dat u direct met uw linkbuilding werkzaamheden kunt beginnen. Een nieuw script laten ontwikkelen is niet nodig. Het is ook zo dat een ontwikkelaar nooit voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script zal kunnen leveren.

Het aanmelden is voor nieuwe paginabeheerders heel makkelijk. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.
Free Web Hosting