Start je eigen affiliate shop

De mogelijkheid om online inkomen te genereren krijgt u met affiliate marketing. Het samenstellen van eigen producten is met affiliate marketing niet nodig. Daarvoor zijn nodig een domeinnaam, webhosting en een PHP script voor affiliate marketing. Het script zal periodiek productfeeds kunnen inladen waarmee het productaanbod automatisch wordt bijgewerkt.

Een script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de link affiliate webshop. Via die website kunt u tevens hosting afsluiten en een domeinnaam aanvragen. Indien u hosting en een domeinnaam samen met het script koopt, wordt het script direct voor u op het hostingpakket geplaatst. U kunt dan direct aan de slag met het inrichten van de website.

Wilt u uw webshop aanpassen, dan kan dat via een speciaal beheerscherm. U krijgt uw eigen gebruikersnaam met wachtwoord om binnen de beheeromgeving in te loggen en de site te beheren. De beheeromgeving kan worden gebruikt om wijzigingen binnen de affiliate shop aan te brengen. Via de beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld de rubrieken van uw webwinkel aanmaken.

Wilt u uw website uitbreiden met affiliate banners dan is dat geen probleem. Banners kunnen op verschillende plekken binnen de affiliate shop worden geplaatst. Dit doet u heel eenvoudig via de beheeromgeving van het script. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.
Free Web Hosting