Start uw eigen marktplaats

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. U kunt met uw beheeraccount inloggen in de beheeromgeving. Eenmaal ingelogd, dan kunt u als u beheerrechten heeft alles aanpassen. Het is raadzaam om Je eigen marktplaats beginnen te raadplegen voor meer informatie. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Bij een advertentie wordt een reactieformulier getoond waarmee eenvoudig is te reageren op een advertentie. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Er zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.
Free Web Hosting