Je nieuwe portaalsite ontwikkelen

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft verder een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is. U kunt de pagina Eigen startpagina maken doorlezen als u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met slechte intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Genoeg beveiliging is belangrijk voor uw startpagina website.
Free Web Hosting