Bouw je eigen startpagina

Misschien denkt u dat u bij het aanmaken van een eigen startpagina tegen een gebrek aan kennis aanloopt. Nochtans is er niet veel kennis nodig voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Startpagina scripts zijn juist geschreven met de gedachte om mensen zonder programmeerkennis toch de mogelijkheid te geven een linkpagina in elkaar te zetten. Sinds de eerste startpagina website kunnen mensen die geen technische kennis hebben toch vrij gemakkelijk uit de voeten. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. Uiteraard moeten er ook een aantal websites zijn die u wilt plaatsen op uw eigen startpagina. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Wilt u meer weten? Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Het startpaginascript is hiervan een voorbeeld. U kunt meer teksten erover vinden op de genoemde website. Ook kunt u er verwijzingen naar andere websites over eigen startpagina maken vinden.

Aanmaken van een startpagina is bijna altijd kosteloos. Omdat er ook geen technische kennis nodig is, is er eigenlijk geen reden om niets te doen. Het aanmaken van een startpagina en het toevoegen van de eerste links is binnen een half uurtje gepiept.
Free Web Hosting