Startpagina website maken informatie

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Met behulp van het artikel Maak je nieuwe portaalsite kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst eenvoudig via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Tevens plaatst u enorm gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk eenvoudig te doen.
Free Web Hosting