Wil je een eigen marktplaats maken?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het artikel Eigen marktplaats maken bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Er kunnen een aantal banners worden geplaatst in het overzicht van advertenties. Tevens is er geld te verdienen aan verschillende opties die u kunt aanbieden bij advertentieplaatsing.
Free Web Hosting