CMS software gebruiken voor uw site

Wat u aan een CMS pakket heeft kunt u hier vinden. Een CMS systeem zorgt ervoor dat u gemakkelijk wijzigingen aan uw website kunt aanbrengen. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Via deze beheerschermen zijn aanpassingen eenvoudig door te voeren.

De verschillende pagina’s op uw website zijn bijvoorbeeld te wijzigen via de beheeromgeving. Tevens kunt u binnen deze pagina’s formulieren plaatsen. De velden van de formulieren kunt u zelf aanmaken. Daarbij hoeft u nauwelijk iets over websites bouwen te weten.

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina: Betekenis CMS. Het is verstandig om een CMS systeem in gebruik te nemen. U voorkomt daarmee dat u bronbestanden moet aanpassen. U doet het beheer simpelweg vanuit het beheerpaneel.

De onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm toegewezen gekregen. Het beheerpaneel heeft een menu waarmee u gemakkelijk naar het juiste scherm kunt navigeren. Onderdelen op uw website kunnen worden aangemaakt, bewerkt of verwijderd. Een nieuw formulier is zo bijvoorbeeld in een mum van tijd op uw website geplaatst.

De formulieren zijn zo ontwikkeld dat spam wordt tegengehouden. U zult de meeste spam dan ook niet ontvangen en vooral relevante berichten ontvangen. Het installeren van een CMS pakket is niet heel moeilijk. Er is vaak voldoende documentatie over te vinden. U kunt een keuze maken uit een aantal met het CMS systeem meegeleverde layouts, waardoor er geen webdesigner nodig is.

Per individuele pagina kunt u de relevante gegevens voor de zoekmachines invoeren. Zo kunt u per pagina een korte omschrijving invullen.
Free Web Hosting