Realiseer je moderne startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is simpel met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan bovendien uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Maak je nieuwe portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan met behulp van de beheeromgeving eenvoudig een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het aanmaken van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting