Maak je eigen startpagina

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Bouw je eigen startpagina Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. U hoeft niets te weten over programmeren.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Via het artikel “Uw eigen startpagina bouwen” kunt u daar meer over te weten komen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.
Free Web Hosting