Een mobielvriendelijke advertentiesite runnen

Het is met een advertentie website mogelijk om extra inkomsten te genereren. Een banner bovenaan de website plaatsen is een mogelijkheid. Verder is het mogelijk om betaalde rubrieken aan te maken op uw advertentiewebsite. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Een topadvertentie blijft een tijdje bovenaan staan in het overzicht van advertenties.

Het is niet moeilijk om uw eigen marktplaats website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. U hoeft immers zelf geen tijd meer te besteden aan het bouwen van een script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

U kunt bij het artikel Wilt u een advertentiesite maken? terecht wanneer u op zoek bent naar meer informatie over een advertentie script. Er zijn een aantal voordelen die het kopen van een bestaand advertentie script heeft. De problemen die u kunt tegenkomen wanneer u zelf gaat programmeren, zijn in een bestaand script meestal al opgelost. Tevens brengt het een tijdsbesparing met zich mee.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. Tenslotte mag u zelf uw inloggegevens voor de beheeromgeving kiezen met behulp van het derde scherm.
Free Web Hosting