Nieuwe startpagina

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Het startpagina script valt hieronder. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina aanmaken vinden. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

U kunt met het script geld verdienen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. Dit is echter puur voor uw administratie.
Free Web Hosting