Een nieuwe portaal website maken

Langs verschillende wegen is extra geld te verdienen met behulp van een eigen startpagina website. Een interessante mogelijkheid is het verkopen van backlinks Een aangemelde link wordt na de betaling zonder uw tussenkomst automatisch geplaatst. Met een dergelijke website kunt u dus prima wat bijverdienen naast uw baan. Er ontstaat zo meer financiële ruimte.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Eenvoudig een uitgebreide startpagina website maken. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.
Free Web Hosting