Hoe kunt u een complete advertentiesite starten?

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

Middels de pagina advertentie website kan meer informatie worden ingewonnen. Wanneer u die pagina heeft doorgenomen, weet u precies waar u een script kunt kopen. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.
Free Web Hosting