Eigen Advertentiesite Bouwen

Wilt u graag uw eigen marktplaats? Een eigen marktplaats beginnen is ook mogelijk voor mensen die geen verstand hebben van de techniek. Er komt dan een beheeromgeving beschikbaar waarmee u gemakkelijk verricht aan uw advertentie website. De kleuren en rubrieken kunt u op deze wijze bijvoorbeeld heel makkelijk veranderen. Voor het aanpassen van de diverse instellingen is geen diepgaande kennis over websites maken nodig. Via het marktplaats PHP script doet u zorgeloos de gewenste aanpassing aan uw website. Het generen van inkomsten is een bijkomende mogelijkheid van het script. Betaalde rubrieken aanmaken is een goede mogelijkheid. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. De prijs is per afzonderlijke optie in te voeren.

Wanneer een adverteerder een advertentie toevoegt wordt er een overzicht van de kosten getoond. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Is het geld verdienen met dit script iets dat u wel ziet zitten? Neem dan ook eens eigen marktplaats beginnen door. De kosten van een marktplaats PHP script vallen erg mee. In een handomdraai heeft u uw eigen marktplaats website. De databasetabellen die nodig zijn worden automatisch aangemaakt. Het installatiescript maakt ook een beheerdersaccount voor u aan in de database. Na de installatie past u het systeem vrij makkelijk aan via het beheerpaneel.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Hoeveel afbeeldingen dit zijn kunt u instellen via de beheeromgeving. U kunt de instelling aanpassen naargelang de hoeveelheid beschikbare schijfruimte afneemt of toeneemt. Een adverteerder kan zich aanmelden via uw website. Dit doet men door een registratieformulier in te vullen. Inloggen met dit account geeft de adverteerder de mogelijkheid om zijn advertenties makkelijk te wijzigen. Via een formulier dat bij de advertentie wordt weergegeven kunnen bezoekers een bericht sturen naar de adverteerder. Mocht er iets niet pluis zijn met een advertentie, dan is er ook een formulier beschikbaar om een melding te doen.
Free Web Hosting