Een mobielvriendelijke advertentie website maken

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Neem marktplaats script door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting