Start uw eigen advertentie website

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Zo kunt u via de website Een eigen advertentie website beginnen een goed script voor advertentie website maken vinden. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Dit account geeft de mogelijkheid tot het beheren van eigen advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.
Free Web Hosting