Het opzetten van je moderne portaalsite

Startpagina websites bieden vandaag de dag meer opties dan alleen maar het plaatsen van backlinks. Ze geven verder de mogelijkheid om ander soort componenten te plaatsen. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Op het moment dat u daarin interesse heeft, kunt u Eigen startpagina eens doornemen. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het script maakt het voor u gemakkelijk om links te verkopen aan anderen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u via het beheergedeelte simpel invoeren. Er is bovendien een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Tevens eventuele custom code voor banners kunt u eenvoudig invoeren. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Enorm handig zijn startpagina websites daarbij in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Verder zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Zoiets kunt u met het script makkelijk plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. De kleuren van de startpagina website wijzigen is daarbij uiterst makkelijk.
Free Web Hosting