Eigen startpagina online zetten

Wanneer u een nieuwe startpagina wilt samenstellen kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. Er zullen in veel gevallen geen kosten gerekend worden voor het samenstellen van een eigen startpagina. Met uw nieuwe startpagina helpt u ook de eigenaren van de betreffende website. Voor de website is het een voordeel wanneer er regelmatig een nieuwe dochterpagina aangemaakt wordt.

Om een nieuwe startpagina samen te stellen dient u op een account aan te maken op een startpagina website. Dit kan via het aanmeldformulier. Het zal vaak niet lastig zijn om dit aanmeldformulier op een website te vinden. In het hoofdmenu van de website vindt u vaak een link hiernaartoe. De link is vaak ook op de voorpagina te zien. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. Zodoende kunt u weinig verkeerd doen bij het aanmelden bij een startpagina website.

De pagina Linkpagina beheer bevat meer informatie over dit onderwerp. Het artikel bevat een samenvatting van de verschillende handelingen die nodig zijn voor de registratie. Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat uw e-mailadres werkt. Soms moet u uw e-mailadres bevestigen door op een per e-mail ontvangen link klikken.

Een andere interessante optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.
Free Web Hosting