Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse portaalsites helpen. Een dochterpagina in elkaar zetten is op een groot aantal sites dan daarbij gratis te doen.

De pagina bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. Zodra u het heeft aangeschaft kunt u het installeren en starten met het vullen van uw website. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Het is verder mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

Het is tevens niet ingewikkeld om zelf een startpagina website op te zetten. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. bovendien dient u webruimte te hebben. Het is daarnaast raadzaam om gebruik te maken van een startpaginascript. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. U hoeft dan niet zelf meer te programmeren.

Het is relatief gemakkelijk om inkomsten te genereren met het startpaginascript. Zo biedt het script de mogelijkheid tot verkoop van backlinks. De bezoeker heeft bij het toevoegen van een link een aantal betalingsmogelijkheden. Men mag de gewenste dochterpagina kiezen bij het plaatsen van een nieuwe link.

Als gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Het gewenste subdomein kan daarnaast worden ingevoerd. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.
Free Web Hosting