Een eigen portaalsite ontwikkelen

Bijzonder nuttig voor linkbuilding zijn de startpagina websites. U hoeft een script voor zo een website niet zelf te programmeren. Qua bestaande scripts voor het beheren van een startpagina website is er voldoende aanbod. U kunt zo een script installeren op uw webhosting pakket. Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Het kan zijn dat u met bepaalde voorwaarden te maken heeft op een website. Houd dit goed in de gaten.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Startpagina script meer. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. U kunt ook links verkopen op uw startpagina website. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen.

Voor promotie is er vaak een budget beschikbaar vanuit bedrijven, waardoor betalen geen probleem is. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid. Een affiliate link plaatsen is in feite niet anders dan het plaatsen van een doodgewone link op uw startpagina. Alleen bevat een affiliate link een ID waarmee kan worden nagegaan welke verkopen via u verlopen. Als u het goed aanpakt kunt u met affiliate marketing een serieus inkomen opbouwen. Wanneer online marketing is iets waar u zich mee bezighoudt, dan kan een startpagina website wellicht nuttig voor u zijn. Het is van belang dat u daadwerkelijk actie onderneemt.
Free Web Hosting